Roar Bårdlund

Roar Bårdlund

Partner, advokat MNA
Fast bostyrer ved Nord-Troms og Senja tingrett.
  • +47 951 06 440

  • rb@bkco.no

Jeg fullførte min juridiske embetseksamen ved Universitetet i Tromsø i 1995 og har siden den gang dedikert min karriere til å mestre et bredt spekter av rettsområder. Mine hovedarbeidsområder inkluderer fiskeri og havbruk, kontrakter og forhandlinger, selskapsrett, fast eiendom og entreprise, samt insolvens, restrukturering og konkurs. I tillegg har jeg spesialisert meg innen arverett og dødsboskifte, tvisteløsning og prosedyre, samt skilsmisse og samboeroppgjør.

Min karriere startet i Tromsø kommune som kommuneadvokatens overformynder, før jeg flyttet til Universitetet i Tromsø som vitenskapelig assistent, oppgaveretter og kollokvieleder. Denne tidlige fasen av karrieren min ga meg en solid plattform for min juridiske praksis, og i 1998 åpnet jeg min egen praksis. Dette var begynnelsen på en vellykket solo-karriere før jeg senere ble partner i Advokatfirma Hans Henrik Linnet og deretter i Linnet & Co Advokatfirma fra 1. januar 2009.

Fra 1. januar 2023 tok jeg et nytt steg i min karriere ved å bli partner i Bårdlund, Kvamme & Co Advokatfirma. Ved inngangen til 2024 fortsetter jeg min praksis under Bårdlund Advokatfirma.

Som advokat er jeg dedikert til å tilby mine klienter personlig og effektiv service. Med en dyp forståelse for kompleksiteten i juridiske problemstillinger og en lidenskap for rettferdighet, håper jeg å være ditt førstevalg for juridisk rådgivning og representasjon i Tromsø og omegn.

Jeg er i dag fast bostyrer ved Nord-Troms og Senja tingrett i både dødsbo og konkursbo.